Konsulentbesøg

Vi har over 40 års erfaring med flytning for private

Flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse får dit hjem trygt fra A til B

Gratis flyttekonsulent sikrer den rigtige pris og god flytterådgivning

Et gratis tjek

Når du skal flytte, kan det være svært at overskue, hvor stort eller lille et projekt det er. Hvor mange flyttekasser er der behov for? Hvor lang tid vil det tage? Hvor mange flyttemænd kræver opgaven, og kan møblerne komme ud ad døren, eller skal de skilles ad?

Spørgsmålene er mange, og det kan spare dig for mange penge, hvis du på forhånd ved, hvilken type flytning, du står over for. Derfor er det en rigtig god ide at få besøg af en af vores flyttekonsulenter, som tilbyder gratis vejledning.

Flyttekonsulenten kan hjælpe med at vurdere omfanget at flytningen, ligesom han kan hjælpe med at rådgive i forhold til nedpakning med videre.

Den rigtige rådgivning

Rigtig mange af vores kunder har allerede benyttet sig af en flyttekonsulent med gode resultater.
Den rigtige rådgivning sikrer en mere effektiv flytteproces og mindre bekymringer for dig fra start til slut.

Vi tilbyder flytning for alle typer kunder såvel private som erhverv, kommuner og andre myndigheder.

Facebook

Holger Danske Flytteforretning A/S er også på Facebook, hvor du kan følge med i, hvad vi laver og få opdateringer omkring vores nuværende flytninger.

★★★★★

Fremragende flytning!

Har nu for 2. gang benyttet os af flytteservice fra Holger Danske og igen har vi kun mødt venlige og hjælpsomme ansigter, der tager alle udfordringer med et smil... Gert, Esben, Amsal og Andreas B. var effektive, søde, venlige, høflige og meget arbejdsomme.
Trust-Pilot
Mikael Drasbek Kanstrup
via Trustpilot

★★★★★

De 5 stjerner går til de 2 flyttefolk

De 5 stjerner går til de 2 flyttefolk, Michael og Phillip. Har aldrig oplevet så servicemindet folk før. De var påpasselig, utrolig effektive og super flexible. De fortjener en kæmperos, flytning blev til en fornøjelse med så dygtige flyttefolk. Tak Michael og Phillip 🙂
Trust-Pilot
Allan Ackermann
via Trustpilot

★★★★★

Fantastisk service!

Jeg kan på det varmeste anbefale Holger Danske. På én dag fik de pakket ned, flyttet og pakket ud, så min gamle mor kunne komme på plads i sit nye hjem. Professionelle/hurtige flyttemænd - søde og venlige - og nænsom behandling af flyttegodset. En ualmindelig god oplevelse. Tak!!
Trust-Pilot
Katja
via Trustpilot
Navn

Hvorfor skal du vælge os til privatflytning?

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning