MØBEL- OG FLYTTELIFT

TIL FLYTNING TILBYDES I HELE DANMARK

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Møbel- og flyttelift til private

Flyttefirma Holger Danske Flytteforretning har flyttelift til din flytning. Hvor flere af vores konkurrenter må giver op eller melde ud, at de ikke kan magte opgaven, træder vi hos Holger Danske Flytteforretning til med specialviden og udstyr. Vores specielbyggede flyttelift kan komme ind de fleste steder og nå højder, der gør det nemt og effektivt at håndtere såvel privat– som erhvervsflytning.

Leje af flyttelift

Hvis du går med tanker om at bruge en af vores flyttelifte til en flytning, er det en god idé at bestille flytteliften i god tid, da vi mærker en stor efterspørgsel på vores flyttelifter.

Book en af vores flyttelifte allerede i dag. Det er helt uforpligtende at kontakte os for at høre nærmere om en pris på din flytning.

Hvorfor skal du vælge os til privatflytning

Kan det betale sig med flyttelift?

Hvis man er i tvivl om, hvorvidt eller hvornår vores flyttelifter kan betale sig, står vi naturligvis til rådighed og guider i forhold til, hvor det ville være hensigtsmæssigt at bruge en flyttelift for at gøre en flytning mere effektiv.

Det vil som grundregel betale sig at bruge flytteliften ved en større privatflytning til eller fra etagebyggeri uden elevator, hvor besparelsen kan løbe op i flere tusinde kroner.

For at få mere information om, hvad vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte Holger Danske Flytteforretning. Vi står altid klar til at give dig en skarp flyttelift pris.

Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Dét siger kunder om flyttelift

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Uforpligtende tilbud på tungløft

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, når flytning af firmaer skal håndteres. Netop erhvervsflytning er et af vores helt store specialområder, hvor vi altid glæder os til at tage imod spændende opgaver.

Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring om erhvervsflytning. Tag derfor kontakt til os, så hurtigt som muligt i flytteprocessen, så vi sammen kan planlægge en succesfuld erhvervsflytning for jer.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Miljøet

Flyttefirma Holger Danske Flytteforretning er et flyttefirma, som konstant bestræber sig på at forbedre miljøet – både for vores medarbejdere og vores omgivelser. Vi benytter udelukkende flyttelifter, der lever op til højeste standard i forhold til forurening. Alle vores flyttelifter er baseret på strøm, hvormed støj og forurening undgås ved eventuelt brug i snævre baggårde.