Møbel- og flyttelift
Til flytning tilbydes i hele Danmark

Vi har over 40 års erfaring med flytning for private

Flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse får dit hjem trygt fra A til B

Gratis flyttekonsulent sikrer den rigtige pris og god flytterådgivning

Møbel- og flyttelift til private

Flyttefirma Holger Danske Flytteforretning har flyttelift til din flytning. Hvor flere af vores konkurrenter må giver op eller melde ud, at de ikke kan magte opgaven, træder vi hos Holger Danske Flytteforretning til med specialviden og udstyr.

Vores specielbyggede flyttelift kan komme ind de fleste steder og nå højder, der gør det nemt og effektivt at håndtere såvel privat– som erhvervsflytning.

Leje af flyttelift

Hvis du går med tanker om at bruge en af vores flyttelifte til en flytning, er det en god idé at bestille flytteliften i god tid, da vi mærker en stor efterspørgsel på vores flyttelifter.

Book en af vores flyttelifte allerede i dag. Det er helt uforpligtende at kontakte os for at høre nærmere om en pris på din flytning.

★★★★★

Jeg kan virkelig anbefale Holger Danske…

Jeg kan virkelig anbefale Holger Danske Flytteforretning. Alt gik, som det skulle. God kommunikation før og under flytningen. De tre flyttemænd var flinke og gode til at vejlede mig. Alt mit gods blev flyttet fra 4. sal via en lift helt uden problemer.
Trust-Pilot
Christina L.
via Trustpilot

★★★★★

God flytning med Klaus og Lennart

To friske fyre, Klaus og Lennart, mødte veloplagte op tidlig mandag morgen og flyttede for mig. De var meget ordentlige med tingene, og pakkede endda om på nogle af de ting jeg havde pakket uhensigtsmæssigt. De var effektive, behagelige og flinke hele vejen igennem. Kan varmt anbefales.
Trust-Pilot
Anne
via Trustpilot

★★★★★

Top professionelle og super serviceminded

Top professionelle og super service minded - alt gik som smurt, selv om opgaven ikke var nem med store tunge møbler. Vognlift til 6 sal styrede de med sikker hånd. Hurtig, effektiv, omhyggelig og venlig flytte team.
Trust-Pilot
Jan Jensen
via Trustpilot
Navn

Hvorfor skal du vælge os til privatflytning

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

Kan det betale sig med flyttelift?

Hvis man er i tvivl om, hvorvidt eller hvornår vores flyttelifter kan betale sig, står vi naturligvis til rådighed og guider i forhold til, hvor det ville være hensigtsmæssigt at bruge en flyttelift for at gøre en flytning mere effektiv.

Det vil som grundregel betale sig at bruge flytteliften ved en større privatflytning til eller fra etagebyggerrig uden elevator, hvor besparelsen kan løbe op i flere tusinde kroner.

For at få mere information om, hvad vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte Holger Danske Flytteforretning.

Møbellift

Miljøet

Flyttefirma Holger Danske Flytteforretning er et flyttefirma, som konstant bestræber sig på at forbedre miljøet – både for vores medarbejdere og vores omgivelser. Vi benytter udelukkende flyttelifter, der lever op til højeste standard i forhold til forurening. Alle vores flyttelifter er baseret på strøm, hvormed støj og forurening undgås ved eventuelt brug i snævre baggårde.