TUNGLØFT

FLYTNING AF TUNGE GENSTANDE

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Skal du have flyttet tunge genstande?

De fleste har en del skrøbelige ting, som de ønsker at passe godt på. Vi tilbyder flytning af enkelte genstande for både private og erhverv.

I forbindelse med flytning af tunge genstande er det vigtigt at have fokus på sikkerheden hele vejen rundt, og det bedst mulige resultat opnår du, når du lader os varetage opgaven.

Hvad enten det er flytning af møbler, flytning af pengeskabe, flytning af orgel eller noget helt andet, står Holger Danske Flytteforretning gerne for flytningen af de tunge ting.

Flytning foretaget af dygtige fagfolk

Vores flyttefolk har en 3,5 år lang uddannelse bag sig og ved derfor alt om, hvordan flytning af tunge genstande skal håndteres. Søger du råd og vejledning inden for flytning af tunge ting, er vi naturligvis også behjælpelige.

Mange års erfaring har gjort os til eksperter inden for flytning, og derfor kan vi garantere, at du får et resultat i topklasse, når de tunge genstande skal flyttes.

Hvorfor skal du vælge os til flytning af tunge ting?

Vi kan hjælpe med følgende

Hos Holger Danske A/S tilbyder vi også at varetage håndtering og transport af tunge og svært håndterbare effekter. Med denne type opgave, er det særligt vigtigt at sikkerheden er i top. Vi har mere end 40 års erfaring, og vi har specialuddannet personale samt udstyret til disse opgaver. Med Holger Danske er du og dine værdifulde effekter altid i gode hænder.

Vi er specialister i transport af klaverer og flygler, men varetager også en bred vifte af forskellige andre opgaver:

Hvis du har spørgsmål, vil vi altid gerne fortælle mere om tungløft eller tage en snak om hvordan vi kan skræddersy en løsning til netop DIN opgave. Kontakt os på tlf. 38 38 50 50 eller skriv på info@holger-danske.dk og få et uforpligtende tilbud.
Bliv ringet op

Navn

SE CASE VIDEO
(2m 39sek)

Dét siger kunder om tungløft

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus. 

Uforpligtende tilbud på tungløft

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud, når flytning af firmaer skal håndteres. Netop erhvervsflytning er et af vores helt store specialområder, hvor vi altid glæder os til at tage imod spændende opgaver.

Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring om erhvervsflytning. Tag derfor kontakt til os, så hurtigt som muligt i flytteprocessen, så vi sammen kan planlægge en succesfuld erhvervsflytning for jer.

Bliv ringet op

Navn

Få et gratis flyttetilbud

Trin 1 af 4

Kontakt oplysninger

Du kan få et gratis flyttetilbud, ved at udfylde formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt med et attraktivt flyttetilbud. Uanset om du har brug for et flyttetilbud i København, eller resten af landet, står vi klar til at hjælpe.
Navn(Required)

Flytning af skrøbelige genstande

Det kræver stor viden og erfaring at sikre den bedst mulige flytning, og her kommer vi ind i billedet. Vi har været i branchen i mere end 40 år og kan derfor garantere en flytning, der på alle måder lever op til dine forventninger.

Flytning af skrøbelige ting er et af vores specialer. Vores flyttefolk har stor erfaring inden for branchen, ligesom vores vogne er bygget til at håndtere specialtransport. Dermed kan du altid føle dig i trygge hænder, når du vælger os til at håndtere flytningen.

En skræddersyet løsning

Vi skræddersyr en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Skal vi ordne hele flytningen, eller ønsker du at stå for noget af det selv? Alt er muligt. Det vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds.

Vi er enetransportør på markedet hvad angår flytning af Blüthner P.H. Grand piano.

Da der er tale om et kunstværk der skal håndteres med erfaring og kendskab.

Se vores indslag på tv2 Lorry, hvor vi flytter et uvurderligt orgel fra år 1770 til Trinitatis kirken.