Flytning
Af tunge genstande

Trust-Pilot 5 stjerner

4.9/5 på Trustpilot

baseret på 1400+ anmeldelser

Vi har over 40 års erfaring med flytning for private.

Flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse får dit hjem trygt fra A til B.

Gratis flyttekonsulent sikrer den rigtige pris og god rådgivning.

Skal du have flyttet tunge genstande?

De fleste har en del skrøbelige ting, som de ønsker at passe godt på. Vi tilbyder flytning af enkelte genstande for både private og erhverv.

I forbindelse med flytning af tunge genstande er det vigtigt at have fokus på sikkerheden hele vejen rundt, og det bedst mulige resultat opnår du, når du lader os varetage opgaven.

Hvad enten det er flytning af møbler, flytning af pengeskabe, flytning af orgel eller noget helt andet, står Holger Danske Flytteforretning gerne for flytningen af de tunge ting.

Flytning foretaget af dygtige fagfolk

Vores flyttefolk har en 3,5 år lang uddannelse bag sig og ved derfor alt om, hvordan flytning af tunge genstande skal håndteres. Søger du råd og vejledning inden for flytning af tunge ting, er vi naturligvis også behjælpelige.

Mange års erfaring har gjort os til eksperter inden for flytning, og derfor kan vi garantere, at du får et resultat i topklasse, når de tunge genstande skal flyttes.

★★★★★

Super service

Jeg havde fornøjelsen Aarhus afdelingen, og de var super hurtige til at give et tilbud og meget fleksible med tiden trods min korte tidsfrist. Der var kun godt humør, selvom møblet der skulle flyttes var skrøbeligt og meget tungt, og skulle op på 3. sal i en smal opgang.Vis mere
Trust-Pilot
Nanna
via Trustpilot

★★★★★

Simpelthen fantastisk

Jeg har brugt Holger Danske Aarhus en håndfuld gange hver gang har det været helt perfekt!!! De er super søde, kompetente, ( mega stærke) ordentlige og fulde at godt humør. De passer virklig godt på mine sager og sætte en dyd i at gøre det godt!!! 100 stjerner herfra!!! ✌🏻
Trust-Pilot
Renè Mammen
via Trustpilot

★★★★★

Super hurtig og sikker flytning af…

Super hurtig og sikker flytning af Mathias Møller og Bjerg, som udførte opgaven helt efter vores ønsker og var søde og rare. Vi vil helt sikkert bruge Holger Danske ved fremtidige flytninger, meget professionelt firma og fair priser.
Trust-Pilot
Anja D.Lind
via Trustpilot
Navn

Hvorfor skal du vælge os til flytning af tunge genstande?

SE REFERENCER

Metronome
SAS
H&M
Politi
Carlsberg

Vi kan hjælpe med følgende

Hos Holger Danske A/S tilbyder vi også at varetage håndtering og transport af tunge og svært håndterbare effekter. Med denne type opgave, er det særligt vigtigt at sikkerheden er i top. Vi har mere end 40 års erfaring, og vi har specialuddannet personale samt udstyret til disse opgaver. Med Holger Danske er du og dine værdifulde effekter altid i gode hænder.

Vi er specialister i transport af klaverer og flygler, men varetager også en bred vifte af forskellige andre opgaver:

Hvis du har spørgsmål, vil vi altid gerne fortælle mere om tungløft eller tage en snak om hvordan vi kan skræddersy en løsning til netop DIN opgave. Kontakt os på tlf. 38 38 50 50 eller skriv på info@holger-danske.dk og få et uforpligtende tilbud.

Flytning af skrøbelige genstande

Det kræver stor viden og erfaring at sikre den bedst mulige flytning, og her kommer vi ind i billedet. Vi har været i branchen i mere end 40 år og kan derfor garantere en flytning, der på alle måder lever op til dine forventninger.

Flytning af skrøbelige ting er et af vores specialer. Vores flyttefolk har stor erfaring inden for branchen, ligesom vores vogne er bygget til at håndtere specialtransport. Dermed kan du altid føle dig i trygge hænder, når du vælger os til at håndtere flytningen.​

En skræddersyet løsning

Vi skræddersyr en løsning, der passer til dine ønsker og behov. Skal vi ordne hele flytningen, eller ønsker du at stå for noget af det selv? Alt er muligt. Det vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds.

Vi er enetransportør på markedet hvad angår flytning af Blüthner P.H. Grand piano.

Da der er tale om et kunstværk der skal håndteres med erfaring og kendskab.​​

Se vores indslag på tv2 Lorry, hvor vi flytter et uvurderligt orgel fra år 1770 til Trinitatis kirken​​.