Flytning af klaver

KØBENHAVN • ÅRHUS • AALBORG • ODENSE

1900+ ANMELDELSER

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

01

10.000+ flytninger

Vi flytter årligt mere end 10.000 helt almindelige danske familier.

02

40+ års erfaring

Danmarks bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.

03

100% Landsdækkende

Vi er et landsdækkende flyttefirma med flere afdelinger.

#1 flyttefirma på Trustpilot

Flytning af klaver i hele landet

Står du og har brug for at få flyttet et klaver? Vi står hos Holger Danske Flytteforretning klar til at dig med at få flyttet dit klaver. Vi flytter i hele landet og kan hjælpe dig uanset hvor du skal fra og til. Vi har både afdelinger i København og Århus så vi kan hjælpe uanset hvor i landet du befinder dig.

Vi kan hjælpe med alle former for flytteopgaver, både små opgaver, men også når der skal flyttes større ting som et klaver.

Ved at vælge os til at håndtere dine tungløftsopgaver, er du garanteret det bliver håndteret af specialuddannede flyttemænd der har mange års erfaring. Vi benytter os kun af flyttemænd med stor erfaring og kendskab til netop hvordan man håndterer flytning af klaver.

Vi flytter klaver i alle størrelser og former

Et klaver er ikke bare et klaver. Efter mere end 40 år i branchen har vi haft nok opgaver til at vi ved, opgaver er forskellige og skal håndteres forskelligt. 

Med andre ord, så er der stor forskel på hvordan vores kunders klaver er og hvordan man håndterer en klaver flytning. Det ændrer dog ikke på den professionalisme og erfaring vi håndterer din flytning af klaver med. Uanset hvor stort eller besværligt dit klaver er, kan vi sagtens hjælpe dig. Kan det komme ind, skal vi nok også få det ud! 

Hvis det lyder som noget for dig skal du være velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på din flytning af klaver! Vi står klar til at give en skarp klaverflytning pris til dig. 

Dét siger kunder om flytning af klaver

Vi er et landsdækkende flyttefirma med afdelinger i Aalborg, Købehavn, Odense og Århus.