Flytning af pengeskab

Vi har over 40 års erfaring med flytning for private.

Flyttefolk med 3,5 års flytteuddannelse får dit hjem trygt fra A til B.

Gratis konsulent sikrer den rigtige pris og god flytterådgivning.

Flytning af pengeskab i hele landet

Skal du have flyttet et pengeskab, står Holger Danske Flytteforretning klar til at hjælpe uanset, hvor i landet du eller din virksomhed befinder sig. Vi har afdelinger i København og Århus, men vi kører gerne rundt i hele landet, hvis vi kan hjælpe med små eller store flytteopgaver.
Når du vælger os til at varetage dine tungløftsopgaver, garanterer vi, at du møder specialuddannede flyttemænd med mange års erfaring og et stort kendskab til dine effekter, og pengeskabe er ingen undtagelse. Hos Holger Danske Flytteforretning har vi udstyret i orden og styr på vores teknikker, hvilket sikrer, at dit pengeskab kommer sikkert frem, hvad end det er i privat eller erhvervsmæssig sammenhæng.

Vi flytter pengeskabe i alle størrelser

Vi er udmærket klar over, at et pengeskab ikke bare er et pengeskab. For med end 40 år i flyttebranchen har vi set lidt af hvert og løst diverse opgaver. Der er med andre ord stor forskel på, hvordan vores kunders pengeskabe og opgaver tager sig ud, men fællesnævneren er, at de altid kan forvente en kompetent, problemfri og sikker flytning af deres pengeskabe – uanset hvor stort, tungt og svært håndterbart pengeskabet er. Kunne det komme ind, kan det også komme ud!

SE REFERENCER

Flytning for metronome
SAS fortrukne flyttefirma
Flytning af H&M
Vi flytter for Politiet
Carlsberg bruger os som flytteforretning

★★★★★

Fantastisk flytning

Kære Holger Danske Flytteforretning, TUSIND TAK! Da jeg skulle flytte fra 4. sal d. 30/11/19 var lille John og Dolken helt igennem fantastiske og klarede både (tunge!!!) kommoder og støbejernsskabe hurtigt, effektivt og med et smil! Det var en fornøjelse at flytte med Jer og jeg vil anbefale jer til enhver der spørger.Vis mere
Trust-Pilot
Fie
via Trustpilot

★★★★★

Til Gustav, Dennis P og Lennart

Til Gustav, Dennis P og Lennart. Tak for en fantastisk oplevelse da vi den 4/12 skulle flytte få kilometer med to autistdrenge. At i fik det til at ligne en leg med et kæmpe smil på læberne redet lige hele dagen. Må indrømme at når i svinger kasserne som en leg får man helt dårlig samvittighed over ens kondital. Håber i ikke havnede i kø på turen tilbage til KBH.
Trust-Pilot
Tina Enøe
via Trustpilot

★★★★★

Tak for flytning

Helt igennem perfekt flytning udført af Søren og Jeremy. Og samme perfekt gælder ligeledes Charlotte på kontoret. Jeg har flyttet med flyttefolk flere gange, men Holger Danske Flytteforretning er uden sammenligning de bedste jeg har brugt - og bruger dem helt sikkert igen.
Trust-Pilot
Michael
via Trustpilot
Navn

Hvorfor skal du vælge os til flytning af pengeskab?

Få et uforpligtende tilbud på flytning af pengeskab

Har du brug for hjælp til at flytte et pengeskab, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på telefon 38 38 50 50 eller e-mail info@holger-danske.dk. Du er også velkommen til at skrive til os her på siden ved hjælp af vores kontaktformular for private og erhverv, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, hvor vi sammen kan tage en uforpligtende snak om din opgave, og vi kan komme med et godt tilbud på en kvalitetsbevidst, effektiv og professionel flytning af dit eller din virksomheds pengeskab. Vi ser frem til at høre fra dig.